30. huhtikuuta 2011

Tomaatti-mozzarellasalaatti

Tomaatti-mozzarellasalaatti

500 g kirsikkatomaatteja
½ tl sokeria
½ tl suolaa
2 rkl oliiviöljyä

½ ruukku lollo rosso salaattia
½ rs salaattisekoitusta (pinaatti, mangoldi, rucola)

3 palloa mozzarellaa siivuina
2 salottisipulia
loraus oliiviöljyä
loraus balsamiviinietikkaa
ripaus suolaa
½ tlk isoja varrellisia kaprismarjoja

1. Paahda kirsikkatomaatit uunissa. Halkaise tomaatit kahita, ripota päälle sokeri, suola ja öljy ja paista 150 asteessa 1½ tuntia.
2. Hienonna sipulit ja sekoita joukkoon öljyä, etikkaa ja suolaa. Sekoita marinoidut sipulit jäähtyneiden kirsikkatomaattien kanssa.
3. Huuhdo salaatti, kuivaa ja revi paloiksi tarjoiluvadin pohjalle. Levitä päälle puolet salaattisekoituksesta ja puolet tomaateista.
4. Lisää viipaloitu mozzarella ja levitä päälle loput tomaatit sekä salaattisekoitus. Ripota päälle mustapippuria myllystä ja isoja varrellisia kaprismarjoja.

1 kommentti:

  1. Todella hyvää. Ollaan tehty monta kertaa - ja tänään taas :)

    VastaaPoista